Darujte krásu

vánoční čas

A už je to zase tady. Čas letí, někde už začíná sněžit a my pomalu oblékáme kabáty a čepice. Je to tak, nastává zima. A co je lepší, tedy jak pro koho, brzy nás čekají Vánoce. Jste připraveni?

Data nelžou, už brzy nastane vánoční čas, a to pro většinu z nás znamená začátek shonu, stresu a zařizování. Supermarkety se začnou plnit, lidi se budou strkat a v obchodních domech nastane lov o nejlepší dárek. Přesto nám uniká jediné, a to podstata těch pravých Vánoc.

Když ještě zima vypadala jako z Ladova obrázku a mrzlo tak, že se dveře nedaly otevřít, byly Vánoce zcela o něčem jiném než ty dnešní. Co je hlavní, nikam se nespěchalo. Babička napekla cukroví, maminka uklidila dům od vrchu až dolů a tatínek přinesl kapra a stromek. Všichni byli klidní a spokojení.

Dnes jsou Vánoce pro mnohé z nás spíše dávkou stresu než slibované svátky klidu. Uspěchaná doba si to tak jednoduše žádá. Místo skromných dárků jen tak pro radost si kupujeme drahé televizory, počítače a chytré telefony, které jsou mnohdy chytřejší než my sami. A když už všechno všichni mají, lámeme si hlavu, co komu dát. Dochází nám nápady, inspirace a začíná další kolo stresu.

Řekli jsme si, že vám letos pomůžeme. Nepřijdeme vám sice uklidit, ani uvařit štědrovečerní večeři. Za to vám ulehčíme vybírání dárků. Připravili jsme si pro vás speciální vánoční dárkové poukazy. Můžete tak obdarovat svou manželku nebo manžela, sestru nebo bratra, nebo kohokoliv jiného tím, že mu dopřejete hodinku krásy.

Darujete tak svým blízkým nejen čas pro sebe, ale třeba také zcela nový vzhled, styling a módní účes. Kontaktujte nás a naši profesionální stylisti už se o vše ostatní postarají.

Protože po vánočním stresu si každý zaslouží cítit se opět svěží a krásný.

Read more

Trendy účesy na podzim / zimu 2019 #2

minulém díle trendů jsme vám představili různé typy střihů pro krátké vlasy. Co ale bude šik ve světě delších vlasů? Pojďme si to ukázat.

Nejprve se zaměříme na vlasy středně dlouhé. S kterými účesy letos na podzim jednoduše zazáříte?

Středně dlouhé vlasy

  • Sesson

Možná by se mohlo zdát, že je tento účes dávno za zenitem. Opak je ale pravdou. Stává se čím dál více populárním. Sestřih sesson, nebo také cesson, je vhodný pro husté a rovné vlasy. Zároveň je také velice univerzální.

Velkou výhodou je, že je jedno, zda máte obličej oválného čtvercového, nebo jiného tvaru. Střih se dokáže přizpůsobit různým typům obličeje. Další plus může být i to, že se skvěle kombinuje s různými barevnými odstíny a různými délky vlasů.

  • Kare

Střih Kare má už opravdu vybudovanou historii. Nosil se už ve středověké Evropě a ve 20. století se stal skutečnou nutností pro každou ženu, co holdovala módě. I přesto je účes stále na vrcholu svojí popularity.

Tento typ střihu má několik desítek druhů. Každý má něco do sebe a s každým můžete udělat parádu. Který je vhodný přímo pro vás? Zeptejte se našich kadeřníků, kteří vám rádi poradí a vymyslí účes přímo na míru.

My si mezitím ukážeme, jak se účesem Kare pyšnily slavné hvězdy jako Victoria Beckham, Rihanna nebo Paris Hilton.

 

 

  • Bob

Bob je střih pro středně dlouhé vlasy, který se stal hitem i pro tento rok. Stejně jako již zmíněné účesy je populárním už delší dobu. Přináší s sebou několik možných variant a dalších střihů. Ten nejznámější jste mohly vidět třeba na známé herečce Jennifer Aniston ze seriálu Přátelé.

Střihy pro krátké a středně dlouhé vlasy už tedy máme za sebou. Zbývá nám vrhnout se na vlasy dlouhé. Pohodlně se usaďte, začínáme.

Dlouhé vlasy

  • Kaskáda

Nejpopulárnějším střihem pro dlouhé vlasy zůstává už několik let sestřih, takzvaná kaskáda. Jedná se o techniku postupného sestříhávání vlasů. Nejen, že je to velmi praktické, co se týče manipulace s vlasy. Účes taky skvěle vypadá a vytváří na vlasech přirozený objem.

Tím hlavním trendem a ozvláštněním jsou barvy. Ve spojení s tímto účesem se vám nabízí nepřeberné množství barevných odstínů. My si ale ukážeme 2 TOP techniky pro letošní rok.

  • Balayage

Balayage je technika zvýraznění. Je podobná níže zmíněnému Ombre. Její tajemství však spočívá v tom, že pokrývá hlavně konečky vlasů, ve střední části pak vytváří rozmazaný efekt mezi přirozenou barvou vlasů a balayage tónem.

Jaké barvy a odstíny zvolíte už je jen na vás a vašem kadeřníkovi. Jeden z úžasných příkladů této techniky barvení je například tento:

  • Ombre

Ombre je metoda stínování. Tím se také liší od přechozí techniky. Je jemnější a méně výrazná. Přesto velmi stylová. Metoda navíc vyžaduje velmi malou údržbu a je skvělá pro ty z vás, kteří chtějí změnu, ale nechtějí své vlasy barvit úplně.

Střihů, barev a účesů je však nepřeberné množství. Jestli je nebo není trendy zrovna to, co se vám líbí, je ve výsledku jedno. Důležité je, abyste s konečným výsledkem byly spokojené vy samy.

Nevíte si rady, jaký střih nebo barvu zvolit? Poraďte se s našimi profesionálními stylisty. Společně najdete řešení, z kterého budete zaručeně nadšení.

Zdroje:

www.palomasalon.net
https://minnesotacornerstone.com/
https://www.happyhair.cz/
http://heartladies.blogspot.com/
https://youqueen.com
https://radioafm.ru/
https://www.byrdie.com/

Read more

Trendy účesy na podzim / zimu 2019 #1

Každou sezónu se stává trendy něco jiného. Čert, aby se v tom vyznal, že? Přesto většina z nás chce dobře vypadat a nosit to, co je zrovna šik! A to se netýká jen oblečení, ale i účesu. Abyste, především vy, dámy, měly ten správný přehled, vytvořili jsme vám menší ukázku toho, co bude považováno za trend letošního podzimu / zimy.

Tento rok se ve světě vlasů setkáte s nedbalostí, asymetrií, chaosem a roztržitostí. Pro 3 základní délky vlasů jsme vybrali ty nejoblíbenější střihy. V tomto článku se budeme věnovat účesům pro krátké vlasy.

Pokud si říkáte, že s krátkými vlasy nejde zazářit, jste na omylu. V zimním období 2019 / 2020 můžete okouzlit hned několika typy účesů.

Garcon

Máte rádi praktičnost? Tak to je pro vás tento styl jako stvořený. Je totiž vhodný pro jakýkoliv typ vlasů a tvaru obličeje. Hodí se také pro ženy různého věku. Je jednoduchý, takže se vám s ním bude dobře manipulovat. A to i po ránu.

účesy

Bob po bradu

Tak tenhle účes je oblíbený už roky. A to hlavně u amerických celebrit. Oblíbily si ho například Reese Whiterspoon, Ali Larter, nebo také Jennifer Aniston, která ho nosila i několik let. Účes sluší převážně ženám s obličejem ve tvaru srdce.

účesy

Sleek crop

 

Pokud chcete tento rok vsadit na něco elegantního, tohle je rozhodně to správně řešení. Zvlášť pokud chcete vyzdvihnout své lícní kosti. Na ty totiž účes obzvlášť upozorňuje. Je taky skvělou volbou, pokud máte větší čelo. Krásně ho totiž zakryje. Střih jste také mohly zahlédnout na známých osobnostech, jako je Jessica Stroup nebo Jennifer Lawrance.

účesy

Pixie

 

Účes Pixie vám přinese hned několik výhod. Přední z nich je praktičnost. Nemusíte totiž trávit dlouhé chvíle u zrcadla. Úpravu zvládnete jednoduše během pár minut. Navíc dokonale ohraničuje obličej a zvýrazňuje lícní kosti. Je krásným důkazem toho, jak i krátké vlasy mohou působit žensky a sexy. Na jistotu vsadily i hvězdy jako jsou Katy Perry, Miley Cyrus nebo Kaley Cuoco.

účesy

Zajímá vás, jaké další střihy budou vládnout letošnímu podzimu? Přečtěte si druhý díl článku, kde se zabýváme trendy pro dlouhé a středně dlouhé vlasy. Líbí se vám některý ze střihů? Tak si pro něj přijďte k nám.

 

Zdroje:
https://cz.fambo.info
https://obleceniobuv.cz
https://charm-cs.decorexpro.com
https://cze.healthyliving-healthnetwork.com
https://youqueen.com
https://therighthairstyles.com
http://www.mistafashion.com
https://cz.pinterest.com
https://www.happyhair.cz   
https://dress-cs.techinfus.com
https://www.punditschool.net
https://loshairos.com
Read more

Owner says Perrysburg spa struck by fire needs to be Completel

Sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam Demo Label. At vero eos et accusam et justo duo dolores. At vero eos et accusam et justo duodolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet consectuere colorado. Secrets Resorts & Spas offer adults an escape to romance and sensuality in spectacular oceanfront settings. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In non dui eu turpis venenatis facilisis non vulputate nibh. Suspendisse potenti. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In non dui eu turpis venenatis facilisis non vulputate nibh.

Hover over me! Stet clita kasd gubergren. At vero eos et accusam et justo duo dolores et earebum. Stet clita kasd gubergren, no sea takimata. At vero eos et accusam et justo duo dolores et earebum. At vero eos et accusam et justo duo dolores et earebum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In non dui eu turpis venenatis facilisis non vulputate nibh.

Sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam Demo Label. At vero eos et accusam et justo duo dolores. At vero eos et accusam et justo duodolores et ea rebum. Lorem ipsum dolor sit amet consectuere colorado. Secrets Resorts & Spas offer adults an escape to romance and sensuality in spectacular oceanfront settings. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In non dui eu turpis venenatis facilisis non vulputate nibh. Suspendisse potenti. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In non dui eu turpis venenatis facilisis non vulputate nibh.

Read more